LOCATIE MANAGER

Op sommige momenten is het fijn als je iemand van buitenaf met ervaring kan inzetten. Dit kan voor de piekmomenten zijn of juist voor een langere periode. Als interim manager kom ik graag op de locatie zelf werken.

Met een scherp oog voor detail, een flinke dosis doorzettingsvermogen en bovenal een persoonlijke benadering neem ik de dagelijkse aansturing van een locatie van je over. Maar ook voor de uitvoering van een event, bijvoorbeeld als floor manager. Ik neem graag werk uit handen en regel alles tot in de kleinste puntjes. Juist omdat ik weet dat het niet alleen om de organisatie vooraf gaat maar ook om de beleving op de dag zelf!

Mijn netwerk bestaat naast een verscheidenheid aan locaties ook uit leveranciers op het gebied van hospitality, catering, drukwerk, decoratie en styling.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...