LOCATIE-ADVIES
totaal advies-traject

Als je een locatie gaat opzetten of de behoefte hebt om je locatie echt goed en uitgebreid onder de loep te nemen, dan is een totaal advies-traject de beste optie. Je weet dan dat je niets over het hoofd ziet en alles wordt op elkaar afgestemd, omdat je met alle speerpunten aan de slag gaat.

Het traject verloopt volgens dezelfde structuur als bij het focustraject: we praten met elkaar over wat je doel is, wat jouw mogelijkheden zijn, welke beslissingen je kunt nemen en wat dit concreet betekent. Een voorbeeld is het speerpunt Food & Beverages. Eén van de onderwerpen die we dan bespreken is welke kwaliteitsnorm je nastreeft ten opzichte van wat de wens vanuit de markt is. Als je bijvoorbeeld als norm hanteert dat het eten vers en duurzaam moet zijn, wat bied je dan aan als je ook wilt dat je marges in orde zijn? En ga je dan de lunch zelf bereiden of niet? Het zijn dit soort vragen en keuzes die in dit traject voorbijkomen en waarmee we samen aan de slag gaan.

Op die manier gaan we stap voor stap door het proces en wordt alles steeds overzichtelijker, efficiënter en concreter. Aan het einde van het traject ontvang je een mooi naslagwerk, waarin per speerpunt is opgenomen wat je wilt bereiken en hoe je dat concreet gaat doen/kunt gaan doen.

Persoonlijke begeleiding
Groot netwerk aan experts
Maak je locatie onderscheidend en uniek
Je eigen naslagwerk
Verbetering en vernieuwing
Succesvolle locatie

Denk je dat dit precies de hulp is die jouw locatie nodig heeft?  Bel me 06 44 99 08 00 of mail me voor vragen of een persoonlijk gesprek.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...