LOCATIE-ADVIES
meetables

Een logische samenwerking voor mij is de samenwerking met Jacintha Ruppert van Meetables. Want Meetables staat voor de kwaliteit waar ik zelf ook voor sta. Ik breng locaties in contact met Meetables als ik denk dat Meetables en de locatie elkaar kunnen versterken.

De tafels van Meetables vind je op buitengewone vergaderlocaties. Locaties waar je je direct thuis voelt door de professionele authenticiteit die zo kenmerkend is voor Meetables.

Professioneel met oog voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een uitmuntende service. Authentiek door het feit dat iedere locatie zijn eigen identiteit houdt binnen het concept van Meetables. Het moet goed zijn, en goed bepaal je samen. Dit zorgt voor een energie en enthousiasme dat zich makkelijk laat vertalen naar het denken in mogelijkheden en oplossingen. Voor de gasten, maar ook voor de locaties.

Aansluiten bij Meetables staat hiermee voor het vergroten van je professionaliteit, het verlagen van je kosten en het bevorderen van groei. Dat kan door het bundelen van de krachten in de vorm van een partnership. Door de focus op kwaliteit, niet op kwantiteit. Door vernieuwend te zijn. En door het benutten van elkaars talenten.

Samen bereik je meer dan alleen
Als Meetables locatie behoud je je eigen identiteit en vrijheid in je ondernemerschap en geniet je diverse voordelen. Dit begint natuurlijk bij het voorstellen aan de huidige klantenkring.
Daarnaast werk je met een professioneel reserveringsysteem en investeren de locaties gezamenlijk in goede marketing en promotie gericht op het gebied waar je je met je locatie bevindt.

Nieuwsgierig?
Wil je graag meer in detail weten wat het betekent om Meetables partnerlocatie te zijn en hoe dit te werk gaat? Ik breng je graag in contact met Jacintha maar je kunt ook alvast een kijkje op de website van Meetables nemen, meetables.nl.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...